Laten we samen kids leren fotograferen!

We gaan tijdens Click the kids samen aan de slag met kinderfotografie. Je leert connectie maken met kids en verschillende perspectieven toepassen om spontane beelden te creëren.

Aan het einde van deze online cursus…

✓ Weet jij welke instellingen je kan gebruiken op je camera of telefoon, zodat je kids kan beginnen fotograferen.

✓ Kan jij de juiste houding aannemen om contact te maken met kids, zodat ze niet afgeschrikt worden.

✓ Weet jij hoe je spontane momenten kan uitlokken bij kinderen, zodat ze als zichzelf op beeld komen te staan.

✓ Word je helemaal enthousiast van je eigen beelden en vind je kinderfotografie heel ontspannend.

Al meer dan 90 deelnemers leerden fotograferen…

5/5
Ik heb net de cursus basisfotografie van Tessy beëindigd. Ik ben zooooo blij dat ik dit gedaan heb. Na ongeveer 3 jaar een fototoestel te hebben en regelmatig te fotograferen, kreeg ik zelf meer aanvragen voor betalende foto opdrachten. Deze wou ik nog niet aanvaarden, omdat ik mijzelf nog niet goed genoeg vond en eigenlijk vooral fotografeerde op automatische stand. Door deze cursus heb ik super veel bijgeleerd over lenzen, diafragma’s en belichting. Door Tessy haar cursus ben ik veel zelfzekerder geworden om aan de slag te gaan. Tessy is een super madam die mij steeds hielp als ik vragen had. Nog geen enkele minuut spijt gehad dat ik hier aan begonnen ben!! Als ze ooit een andere cursus uitbrengt schrijf ik mij zeker in.
Lien Mignon
5/5
Ik heb een hele fijne workshop bij Tessy gevolgd. Ze geeft duidelijke uitleg door middel van filmpjes en foto’s. Indien je iets niet begrijpt dan maakt ze altijd tijd voor je om je zo goed mogelijk verder te helpen! Tessy heel erg bedankt voor de fijne en uitgebreide workshop! Hieronder de foto’s die ik gemaakt heb na alle tips en tricks van Tessy. Liefs Maud
Maud Van den Heuvel
5/5
Ik volgde de start to wedding workshop en hoe zalig is deze gegeven?! ik haalde hier enorm veel tips uit! daarna besloot ik me ook maar in te schrijven voor de cursus basisfotografie! wat ik heerlijk vind aan deze cursus is dat het totaal ongedwongen is, je kunt het op je eigen tempo en kunnen volgen! Dit vond ik ideaal! Nadat mijn camera stof stond te vergaren in de kast en ik normaal op automatische stand fotografeer, durf ik nu eindelijk met de instellingen prutsen en zijn mijn foto’s tig keer mooier! Moest er nog een workshop komen dan schrijf ik me zeker terug in.
Shana Maenes