Word fulltime fotograaf

... en trek moeiteloos klanten aan dankzij je online strategie

✓ Laagste prijs ooit en toekomstige updates
✓ 3 BONUS masterclasses van experten
✓ 3 BONUS masterclasses van Tessy
✓ 3 maanden extra begeleiding van Tessy

Bekijk bestel overzicht
€1 754,50
Product Subtotal
Fulltime Fotografie Focus Cursus
  × 1
1 450,00
Subtotal 1 450,00
BTW (21%) 304,50
Total 1 754,50

Kies jouw formule

Fulltime Fotografie Focus Cursus
+
1 450,00
Fulltime Fotografie Focus Cursus - te betalen over 3 termijnen
+
550,00

Informatie

Factuurgegevens

Betaling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Fulltime Fotografie Focus Cursus
  × 1
1 450,00
Subtotaal 1 450,00
BTW (21%) 304,50
Totaal 1 754,50

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je hebt rust & vrijheid in je hoofd

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor de inkomsten in jouw bedrijf. Dit zorgt voor onzekerheid en onrust. Haal je deze maand voldoende omzet binnen om jezelf een degelijk loon uit te keren? Jij wilt meer rust op financieel vlak en dat verkrijg je door een bedrijf te bouwen met een stevige strategische basis.

Je bereikt je ideale klant

Niet de beste fotograaf die het mooiste kan fotograferen zal het meeste klanten verkrijgen. Wél zal de fotograaf met het meeste kennis op vlak van business het meeste mensen kunnen bereiken. En dat wil jij ook, toch?

Je hebt een sterke mindset

Ondernemen gaat gepaard met een bepaalde onzekerheid. Je hebt een positieve mindset nodig om stevig in je schoenen te staan in jouw bedrijf. Daarom coach ik steeds zowel op gebied van strategie als op mindset. Zo kan een conculega of een (ontevreden) klant jou in de toekomst niet meer van je stuk brengen.

Al meer dan 150 fotografen bouwden een succesvol fotografie bedrijf

5/5
Tessy is echt een topper in haar vak! Ze weet waarover ze spreekt en is bovendien super-aanspreekbaar! Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal cheerleader en dat doet zoveel deugd! Het zit 'm in de kleine dingen tussendoor: een kaartje, een berichtje om te vragen hoe het gaat,... Tessy zorgt er echt voor dat je je gesteund en gehoord voelt. En in tijden waarin coaching vaak nog offline moet gebeuren is dat zo waardevol! DANKU TESSY! Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom! <3 liefs, Caroline!
Caroline Couck
5/5
Ik volgde een tijdje geleden het ZiF-traject bij Tessy! Dit traject kwam voor mij net op de juiste moment. Ik wou al een tijdje wat meer gaan doen met mijn fotografie, maar wat een zoektocht was dat! Dankzij het traject wordt alles heel duidelijk uitgelegd, krijg je enorm veel tips mee hoe je alles moet aanpakken, en word je bij het minste probleem verder geholpen! Ik ben recent gestart als fotograaf in bijberoep, en voel er mij volledig klaar voor! Wat fijn om dit op deze manier te kunnen opstarten.
Ellen Hervent
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, ik heb een speciale aanbieding voor jou!

Voeg het Instagram handboek nu voor slechts €29 excl. BTW i.p.v. €49 excl. BTW toe aan je winkelmand!

Het Instagram handboek voor fotografen

29,00
In het Instagram handboek help ik jou met het boosten van je Instagram profiel, zodat jij online sterk in je schoenen leert staan en klanten leert aantrekken d.m.v. het gebruiken van de juiste content.