Zet Instagram in voor het aantrekken van klanten

Met een juiste Instagram strategie kan je als fotograaf klanten aantrekken op Instagram. In dit Instagram handboek voor fotografen neem ik je mee in mijn eigen Instagram strategie en hoe dit in de loop der jaren geëvolueerd is. Ik heb voor jou geen enkele geheimen meer, na aankoop van dit handboek.

Aan het einde van dit Instagram handboek...

✓ Durf jij stap voor stap Instagram story's in te zetten om klanten aan te trekken.

✓ Heb jij een eigen Instagram planning die ervoor zorgt dat je consistent en met rust jouw portfolio kan posten op Instagram.

✓ Weet jij hoe je volgers kan omzetten tot kopers, zodat jij moeiteloos klanten kan aantrekken in de toekomst.

✓ Heb je voor jezelf duidelijke content pijlers genoteerd die ervoor zorgen dat jij je ideale klant kan aanspreken tijdens het schrijven van je Instagram posts.

✓ Kan je zelf story templates maken in je eigen huisstijl, zodat klanten de informatie die je deelt zullen herkennen op Instagram.

✓ Weet je hoe je hashtags voor jezelf kan uitkiezen die zorgen voor meer zichtbaarheid.

Al meer dan 110 cursisten leerden fotograferen...

5/5
Tessy is echt een topper in haar vak! Ze weet waarover ze spreekt en is bovendien super-aanspreekbaar! Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal cheerleader en dat doet zoveel deugd! Het zit 'm in de kleine dingen tussendoor: een kaartje, een berichtje om te vragen hoe het gaat,... Tessy zorgt er echt voor dat je je gesteund en gehoord voelt. En in tijden waarin coaching vaak nog offline moet gebeuren is dat zo waardevol! DANKU TESSY! Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom! <3 liefs, Caroline!
Caroline Couck
5/5
Ik volgde een tijdje geleden het ZiF-traject bij Tessy! Dit traject kwam voor mij net op de juiste moment. Ik wou al een tijdje wat meer gaan doen met mijn fotografie, maar wat een zoektocht was dat! Dankzij het traject wordt alles heel duidelijk uitgelegd, krijg je enorm veel tips mee hoe je alles moet aanpakken, en word je bij het minste probleem verder geholpen! Ik ben recent gestart als fotograaf in bijberoep, en voel er mij volledig klaar voor! Wat fijn om dit op deze manier te kunnen opstarten.
Ellen Hervent
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, ik heb een speciale aanbieding voor jou!

Voeg Click the kids - mini-cursus kinderfotografie nu voor slechts €29 excl BTW i.p.v. €39 excl BTW toe aan je winkelmand!

Click the kids – online mini-cursus kinderfotografie ACTIE

29,00
In deze mini-cursus leer ik jou hoe je kinderen om een spontane manier kan fotograferen. Kinderfotografie is heerlijk, want je weet nooit hoe de shoot zal eindigen en toch is het daarom ook eens zo uitdagend! Ga samen met me aan de slag tijdens deze mini-cursus en ga vandaag nog van start.