Stel jouw professionele camera goed in voor de mooiste foto's

In dit handboek deel ik letterlijk met jou wat mijn manier van manueel fotograferen is. Deze manier van werken gebruik ik van in het begin van mijn carrière als fotograaf, wat ervoor zorgde dat ik in mijn tweede jaar als fotograaf in hoofdberoep kon starten. Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel al mijn theoretische kennis over de belichtingsdriehoek met je. Inclusief welke camera instellingen ik zelf gebruik en voorbeelden met camera instellingen erbij etc. Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen het online handboek in je mailbox.

Show Order Summary
€35,09
Product Subtotal
Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto's
  × 1
29,00
Subtotal 29,00
BTW (21%) 6,09
Total 35,09

Customer information

Factuurgegevens

Payment

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Jouw professionele camera goed instellen voor de mooiste foto's
  × 1
29,00
Subtotaal 29,00
BTW (21%) 6,09
Totaal 35,09

Aan het einde van dit Instagram handboek...

✓ Weet jij welke programmastanden je zelf kan gaan uittesten met je camera.

✓ Heb je meer controle over de belangrijkste basis instellingen in je camera, waardoor je weet aan welke knoppen je moet draaien om welk effect te bekomen.

✓ Weet jij hoe je de belichting van je beelden zelf in de hand hebt en zelf kan gaan instellen.

✓ Heb je inkijk in beelden en instellingen van een andere fotograaf, zodat je deze kennis kan gaan gebruiken tijdens je eigen manier van fotograferen.

✓ Ken je de theorie van de belichtingsdriehoek. Je weet wat diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen.

Al meer dan 110 cursisten leerden fotograferen...

5/5
Wat was dit een fijne cursus! Alles wordt echt stap voor stap uitgelegd in duidelijke en begrijpbare taal. Ik ga zeker nog vaak moeten terugkijken naar de modules, want mijn manueel fotograferen heeft nog veel oefening nodig.
Heidi Hellofs
5/5
Ik vond het een heel fijne laagdrempelige cursus. Eindelijk begrijp ik waarom mijn toestel niet altijd deed wat ik wou en hoe ik de controle kan nemen. Dankje voor de stap voor stap, begripvolle en duidelijke uitleg Tessy!
Eline Nys
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, ik heb een speciale aanbieding voor jou!

Voeg Click the kids - mini-cursus kinderfotografie nu voor slechts €29 excl BTW i.p.v. €39 excl BTW toe aan je winkelmand!

Click the kids – online mini-cursus kinderfotografie ACTIE

29,00
In deze mini-cursus leer ik jou hoe je kinderen om een spontane manier kan fotograferen. Kinderfotografie is heerlijk, want je weet nooit hoe de shoot zal eindigen en toch is het daarom ook eens zo uitdagend! Ga samen met me aan de slag tijdens deze mini-cursus en ga vandaag nog van start.