IN EEN MUM VAN TIJD LEER JIJ MANUEEL FOTOGRAFEREN & BEELDEN BEWERKEN...

Tijdens het kickstart shooting pakket leer je de volledige basis van de fotografie en leer je professioneel aan de slag gaan met het programma Lightroom.

AAN HET EINDE VAN DEZE ONLINE BASIS CURSUSSEN...

✓ Weet je wat je camera allemaal kan en weet je welke instellingen je in welke omstandigheden kan gebruiken.

✓ Kan je spelen met de belichtingsdriehoek en kan je beslissen in welke lichtomstandigheden je welke instellingen moet gebruiken om natuurlijke foto’s te bekomen.

✓ Weet je hoe je zelf je eigen presets kan maken en gebruiken.

✓ Weet je hoe je de compositie van je foto’s bepaalt, zodat je foto’s opvallen.

✓ Kan je zelf op een vlotte manier aan de slag met het programma om beelden te ontwikkelen waar je écht trots op bent.

✓ Weet je hoe je storende elementen uit je beelden kan verwijderen.

AL MEER DAN 110 CURSISTEN LEERDEN FOTOGRAFEREN...

5/5
Wat was dit een fijne cursus! Alles wordt echt stap voor stap uitgelegd in duidelijke en begrijpbare taal. Ik ga zeker nog vaak moeten terugkijken naar de modules, want mijn manueel fotograferen heeft nog veel oefening nodig. Het is ook echt super dat je altijd tijd neemt om de nodige feedback te geven. Je bent ook een heel aangenaam persoon om naar te luisteren. Dit alles maakt echt dat ik er van genoten heb en veel heb bijgeleerd! Bedankt hiervoor!
Heidi Hellofs
5/5
Ik vond het een heel fijne laagdrempelige cursus. Eindelijk begrijp ik waarom mijn toestel niet altijd deed wat ik wou en hoe ik de controle kan nemen. Dankje voor de stap voor stap, begripvolle en duidelijke uitleg Tessy! Een goede mix tussen theorie en praktijk. Ook fijn dat we steeds vragen konden stellen. Nu naar buiten en veel oefenen.
Eline Nys
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, ik heb een speciale aanbieding voor jou!

Voeg Click the kids - mini-cursus kinderfotografie nu voor slechts €29 excl BTW i.p.v. €39 excl BTW toe aan je winkelmand!

Click the kids – online mini-cursus kinderfotografie ACTIE

29,00
In deze mini-cursus leer ik jou hoe je kinderen om een spontane manier kan fotograferen. Kinderfotografie is heerlijk, want je weet nooit hoe de shoot zal eindigen en toch is het daarom ook eens zo uitdagend! Ga samen met me aan de slag tijdens deze mini-cursus en ga vandaag nog van start.