Ga zelfzeker aan de slag als huwelijksfotograaf

Met deze cursus leg jij een goede basis om van start te gaan als huwelijksfotograaf. Na het volgen van deze cursus sta je zelfzeker in je schoenen en weet je wat je te doen staat tijdens de voorbereiding van een huwelijk. Laten we ons samen klaarmaken om de liefde vast te kunnen leggen!

Aan het einde van deze online cursus…

✓ Beantwoord jij je aanvragen voor huwelijksfotograaf in een mum van tijd.

✓ Heb jij een huwelijksbrochure met voldoende informatie ontwikkeld die koppels overtuigd om met jou in zee te gaan.

✓ Kan jij je klanten voldoende verder helpen met hun huwelijksplanning. Je weet welke tips je kan meegeven aan je koppel, zodat zij jouw vertrouwen winnen.

✓ Heb jij een productaanbod in elkaar gestoken die klanten in een mum van tijd aantrekt.

Al meer dan 90 deelnemers leerden fotograferen…

5/5
De online cursussen van Tessy verbazen me elke keer weer, ja ja je weet nooit te veel maar waar deze topper allemaal aan denkt is niet in woorden te beschrijven. Gewoon weg Geweldig. Ik zelf heb zowel de shoot & learn gedaan als de start to wedding. Ik raad ze allebei mega hard aan, dit heeft voor mij als fotograaf; veel zelfvertrouwen gegeven en ik heb zoveel bijgeleerd! Voor mij was dit in het begin ook een hele investering maar het is het zeker waard! Geloof me gewoon doen is mijn motto!
Jill Freeling Duke
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, ik heb een speciale aanbieding voor jou!

Voeg Click the kids - mini-cursus kinderfotografie nu voor slechts €29 excl BTW i.p.v. €39 excl BTW toe aan je winkelmand!

Click the kids – online mini-cursus kinderfotografie ACTIE

29,00
In deze mini-cursus leer ik jou hoe je kinderen om een spontane manier kan fotograferen. Kinderfotografie is heerlijk, want je weet nooit hoe de shoot zal eindigen en toch is het daarom ook eens zo uitdagend! Ga samen met me aan de slag tijdens deze mini-cursus en ga vandaag nog van start.