Draai een consistente omzet met je fotografie bedrijf

Je hebt alles in huis om jouw fotografie bedrijf nog harder te laten groeien. Alleen weet je niet hoe je in de toekomst nog meer klanten kan gaan aantrekken.

De groei in jouw fotografie bedrijf zit ‘m in het slimmer gaan werken. Je persoonlijke strategie gaan bepalen en inzetten. En alles vervolgens gaan opschalen. En daar help ik jou bij als fotografie coach.

Vraag een gratis strategiesessie aan en we bekijken samen jouw groeimogelijkheden en de kansen die je nu nog laat liggen.

Je bent fotograaf
met een prima omzet...

Als fotograaf draai je momenteel al een maandelijkse omzet van (meer dan) €2.000, maar je voelt dat er meer in zit.

Je houdt jezelf onbewust klein.

Je durft geen al te hoge bedragen te vragen voor een shoot, ‘want dat betalen mensen toch niet voor mijn diensten’. Je leeft met de veronderstelling dat wanneer je prijzen omhoog gaan, je zonder klanten komt te zitten.

Je durft bovendien moeilijk zelf grenzen te stellen. Wat als ik eens ‘nee’ zeg? Dan mis ik inkomsten, dan stel ik mensen teleur. je probeert alle opdrachten binnen te halen en dan lig je soms nog wakker van onzekerheid over je omzet, waardoor je stilletjes aan je fotografie passie aan het verliezen bent.

Je kent vandaag de dag nog niet super veel van het ondernemerschap. Je bent vooral gaandeweg gegroeid op sociale media en hebt via via fotografie werk kunnen verkrijgen.

Je beseft het misschien nog niet, maar wat je nodig hebt is een juiste strategie om klanten aan een juiste prijs aan te kunnen trekken.

Dit zal je laten groeien en zal ervoor zorgen dat je meer ademruimte verkrijgt tijdens je werk als fotograaf en ondernemer.

En dit is waar ik je mee help.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als...

Je hebt een goede marketing strategie waardoor je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt en waardoor er wekelijks aanvragen binnenkomen. Hierdoor hou je aan het einde van de maand een leuk centje over aan je fotografie, zodat je meer financiële zekerheid verkrijgt voor jezelf.

Je weet goed welke stappen je kan nemen in je bedrijf. Je hebt een duidelijk plan en strategie. Je hebt een marketingstrategie die je helpt met het moeiteloos aantrekken van je ideale klant. Bovendien vraag je steeds de prijs die je werkelijk waard bent, waardoor je je niet over de kop hoeft te werken voor een ‘ok’ omzet.

Je toont jezelf op sociale media, zodat toekomstige klanten je goed leren kennen. Je zet jezelf ook af en toe vol zelfvertrouwen in de spotlight.

Je voelt je zelfzeker over je werk en je kijkt hierdoor minder naar andere fotografen. Je staat stevig in je schoenen tijdens kennismakingsgesprekken en hier kan je klanten overtuigen dat jij de fotograaf voor hen bent.

Gratis live online masterclass

Je bent fotograaf en je hebt het besluit genomen om voluit jouw grote dromen na te jagen.

Je kiest ervoor om van jouw passie je (bij)beroep te maken en je wilt jouw doelen en dromen gaan waarmaken.

Maar… Je blokkeert, want je hebt eigenlijk geen enkel idee hoe je hiermee van start kan gaan.

Je ziet andere fotografen succesvol klanten aantrekken via Instagram, maar je hebt geen idee hoe jij dit voor elkaar kan krijgen. Toch voel je tot in het puntje van je tenen dat je dit wél heel graag ook wilt.

Je wilt een sterke strategie inzetten waardoor jij van jouw onderneming een succes maakt. Zonder enige zorgen over je inkomsten of zonder overvolle agenda.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef.

In deze gratis live masterclass vertel ik je de 6 must do’s om jouw fotografie bedrijf succesvol te maken. Ik weet namelijk dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.

Deze masterclass is voor jou geschikt wanneer je wilt starten als fotograaf in bijberoep of net gestart bent en je blijft hangen op een (te) lage omzet. 

De masterclass is helemaal live. Je kan al je vragen aan me stellen.

Als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Groei wordt veroorzaakt door actie, door het doorbreken van de vicieuze cirkel waar jij je met je bedrijf in bevindt.

Je herhaalt steeds dezelfde acties, maar zonder resultaat. En dat heeft een reden.

Je mag jezelf er bewust van maken van het feit dat je marketing niet op punt staat. Je wilt graag onbekende klanten aantrekken, maar weet niet hoe. Je wilt graag meer strategisch te werk gaan met je bedrijf, zodat je zonder moeite je ideale klant kan aanspreken in de toekomst.

Je hebt veel ideeën en een lange to do-lijst, maar weet zelf niet welke taken prioriteit hebben om je bedrijf werkelijk te laten groeien. Hierdoor doe je liever niets en werk je liever galerijen af van huidige klanten in de plaats van actief bezig te zijn met je toekomstig bedrijf.

Alleen goed kunnen fotograferen is niet genoeg. Je mag de beste fotograaf van de wereld zijn, als jij niet weet hoe je klanten kan bereiken kom je nergens met je passie.

En ik kan je echt vertellen: het ondernemerschap kan ook anders. Je wilt je werk afbakenen en alles moeitelozer (en automatischer) laten verlopen.

Besef dat je stappen moet gaan nemen met je bedrijf die je zelf heel spannend vindt, zoals bijvoorbeeld zichtbaar zijn op sociale media. Blijf je niet verstoppen achter je computer scherm, maar kom in actie en doorbreek je eigen vicieuze cirkel.

Laat ik mezelf even voorstellen

Twee jaar geleden startte ik mijn eigen fotografie bedrijf. Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Al snel ontdekte ik dat mijn bedrijf runnen niet alleen fotograferen inhield, maar veel meer dan dat… Als fotograaf moet je namelijk zoveel meer skills hebben dan enkel je camera bedienen, bij een shoot komt zoveel meer aan te pas. Ik wist écht niet hoe ik dit moest aanpakken.

Daarom ging ik aan de slag en ging ik op zoek naar een methode om structuur, efficiëntie en workflow in mijn bedrijf te implementeren én naar een methode om moeiteloos klanten aan te trekken als fotograaf. Want ik wilde groeien als fotograaf, maar ook als ondernemer en daarom moest ik zelfzekerder worden, geld durven vragen aan mijn klanten en programma’s ontdekken die me konden helpen in mijn fotografie bedrijf.

Van nature ben ik gelukkig iemand die niet lang blijft aanmodderen en steeds een weg zoekt om mijn doel te bereiken.

Succes ontstaat niet vanzelf. Succes creëer je niet ‘per ongeluk’. Succes komt door focus, hard werken en door het vragen van hulp. Want je staat er nooit alleen voor, als coach draag ik mee jouw bedrijf naar een volgend level.

"Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom!"

Tessy is echt een topper in haar vak! Ze weet waarover ze spreekt en is bovendien super-aanspreekbaar! Haar enthousiasme werkt ontzettend motiverend en aanstekelijk. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je durft ook echt vragen stellen, wat ontzettend belangrijk is. Ze is echt je personal cheerleader en dat doet zoveel deugd! Het zit ‘m in de kleine dingen tussendoor: een kaartje, een berichtje om te vragen hoe het gaat,… Tessy zorgt er echt voor dat je je gesteund en gehoord voelt. En in tijden waarin coaching vaak nog online moet gebeuren is dat zo waardevol! DANKU TESSY! Dankzij jou heb ik het eindelijk aangedurfd om werk te maken van mijn droom! <3 liefs, Caroline!

– Caroline Couck, Caroline Couck Photography

Hoe kan ik jou helpen?

Volg een masterclass

Je bent fotograaf en je hebt het besluit genomen om voluit jouw grote dromen na te jagen. Je kiest ervoor om van jouw passie je (bij)beroep te maken en je wilt jouw doelen en dromen gaan waarmaken. Maar… Je blokkeert, want je hebt eigenlijk geen enkel idee hoe je hiermee van start kan gaan. In deze gratis live masterclass vertel ik je de 6 must do’s om jouw fotografie bedrijf succesvol te maken. Ik weet namelijk dat jij mijn strategie makkelijk kan toepassen om dit te kunnen bereiken.

Lees het Instagram handboek

Ben jij zo pas, vol goede moed, je Instagram pagina als fotograaf gestart? Of ben je misschien al een tijdje bezig met het boosten van je pagina, maar merk je dat je er heel wat energie in stopt en dat je strategie weinig oplevert? Of hoor je het zelfs donderen in Keulen bij het horen van de term ‘Instagram strategie’? Je hebt stiekem een droom om meer klanten aan te trekken in de toekomst, zodat je succesvol met je bijberoep of hoofdberoep aan de slag kan gaan.

Volg een groepstraject

Ben jij pas gestart met je fotografie bedrijf (in bijberoep) of wil je hier binnenkort mee starten? Of ben je misschien al een tijdje bezig met je fotografie bedrijf, gaat het goed en wil je meer impact maken? Omdat je moeiteloos meer klanten wil aantrekken dankzij een stevige basis in je bedrijf? Maar loop je er tegenaan dat het nog niet gaat zoals jij zou willen? In het ZOOM in & FOCUS traject leer je niet alleen je eigen fotografie niveau omhoog tillen, maar leer je ook je eigen bedrijf succesvol opbouwen, zodat jij met een stevige basis van start kan gaan met je fotografie bedrijf.

Wat maakt Tessy uniek?

Dankzij mijn opleiding en werkervaring als leerkracht secundair onderwijs en mijn vrijwilligerswerk in het jeugdwerk als instructeur, ben ik een kei in het overbrengen van kennis.

Ik ga laagdrempelig, maar uitdagend te werk op een opbouwende manier. Op deze manier worden mijn cursisten niet overspoeld met kennis, maar komen ze stap per stap dichter bij hun doel terecht.

Ikzelf ben erg leergierig en nieuwsgierig ingesteld. Daarom volgde ik zelf ook al heel wat online cursussen en trajecten bij mijn eigen coaches. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik kan blijven bij leren en dat fotografen van elkaar veel te leren hebben.

Het fijne aan mijn online cursussen is dat je deze op eigen tempo kan volgen en dat ik jou, indien je dit zelf wil, persoonlijke ondersteuning kan bieden. Iedereen leert op een andere manier en juist daarom wil ik ook verschillende manieren van ondersteuning aan mijn cursisten bieden.

"Zeer goeie en intensieve coaching!"

Zeer goeie en intensieve coaching, Tessy is zeer gedreven en enthousiast, dit straalt ze ook uit op haar cursisten, zeker een aanrader!

– Thomas Evrard, Pics by Evrard Fotografie