Tessy Hellemans I Gepassioneerd fotograferen podcast

In deze podcast neem ik je mee doorheen mijn eigen fotografie reis. Ik vertel je meer over fotografie, energie en business. Mijn doel is om jou vooral te kunnen inspireren en motiveren om ook jouw fotografie dromen na te jagen. 

#1 Mijn verhaal, passie & missie.

In deze eerste podcast aflevering neem ik je mee in mijn eigen afgelegde fotografie reis. Je leert alle ups and downs kennen en je ontdekt mijn ultieme drijfveer. Ik hoop dat ook jij je ultieme passie gevonden hebt en kan beoefenen, want er is niets meer heerlijk dan dat...

#2 Het vinden van je eigen stijl als fotograaf.

Het vinden van mijn eigen fotografie stijl is een zoektocht geweest. Je bevindt je als fotograaf tussen heel wat andere fotografen en al die mooie Instagram profielen maken het je niet makkelijker in je zoektocht. Ik vertel je daarom graag hoe ik dit zelf deed.

#3 Ontspannen klanten contact & vol zelfvertrouwen shooten

Als ondernemer moet je stevig in je schoenen staan, grenzen stellen en weten waar je voor staat. Dat is geen gemakkelijke opdracht, want jij krijgt zelf alle touwtjes in handen. Ik vertel je in deze podcast over mijn eigen mindset en hoe ik ervoor zorg dat ik zelf stevig in mijn schoenen blijf staan.