Ga van start als huwelijksfotograaf

Ga zelfzeker van start als huwelijksfotograaf

Ik kan het me nog goed voor de geest halen: mijn allereerste huwelijk.

Méga spannend vond ik het, om de belangrijkste dag van iemand te mogen fotograferen. Spannend, maar tegelijkertijd was ik ook super dankbaar voor deze mooie kans die ik kreeg.

De weken voor het huwelijk voelde ik de zenuwen opkomen. De nacht voordien sliep ik niet. Had ik alle info wel goed doorgenomen en doorgegeven? Was ik wel voldoende klaar en voorbereid? Stond al mijn materiaal wel klaar?

Ik had helemaal niet het gevoel dat ik er klaar voor was om dat prachtig huwelijk te mogen fotograferen. Ik deed maar wat. En gewoon maar wat doen, deed niet veel goed aan mijn eigen zelfvertrouwen. 

Het feit dat ik zelf als gast nog maar één huwelijk bijgewoond had op dat moment, hielp ook niet echt.

Als ik de tijd kon terugdraaien en mezelf deftig had kunnen voorbereiden met een Start to wedding cursus, dan deed ik dat. En net om die reden heb ik mijn eigen Start to wedding cursus ontwikkeld. Jij mag zelf vol zelfvertrouwen je eerste huwelijk fotograferen. Zoals het hoort!

Schrijf je gratis in voor mijn online masterclass Start to wedding en start succesvol als huwelijksfotograaf

Meld je op deze webpagina aan bij onze gratis online masterclass Start to wedding. Na de masterclass krijg je de opname toegestuurd om deze te kunnen herbekijken.

Liefs, Tessy.

Plaats commentaar

Laat een reactie achter